Integrale Yoga

Op weg naar diepe ontspanning

Praktische informatie

Yogamatten, kussens, dekens en diverse yoga props zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 5-strippenkaart: € 65,00*
  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 15,00

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Integrale Yoga is een rustige vorm van yoga waarin alle elementen van de traditionele yoga terugkomen. Deze les bestaat uit diverse lichaamshoudingen, ademoefeningen, concentratie- en ontspanningsoefeningen en meditatie. De nadruk in deze lessen ligt op (diepe) ontspanning. Deze les is geschikt voor alle niveaus.

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Integrale Yoga iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles. Een proefles is gratis. Maar omdat we werken met kleine groepen, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Meld je hier aan voor een proefles of schrijf je rechtstreeks in voor de lessen via onderstaande link.

Ja, ik doe mee!
Inschrijven

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl