International Yoga Day

Benefiet yoga-sessie voor een MS-vrije wereld

Praktische informatie

Datum:
Donderdag 21 juni 2018
Waar:
Beachclub Perry's, Brouwersdam
Tijd:
10.00 - 11.00 uur (met aansluitend ontbijt bij Perry's)
Jouw bijdrage:
€ 17,50 incl. Perry’s ontbijtbuffet
of € 10,00 voor alleen de yogales 
(vrije donaties uiteraard toegestaan!)

Neem een (grote) handdoek mee en draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een trui of vest mee en eventueel gymschoenen. Zorg verder voor iets te drinken, zeker bij warm weer! 

Donderdag 21 juni 2018 is het International Yoga Day. Ter ere van deze dag organiseert studio Yogamundo in samenwerking met Beachclub Perry’s een speciale benefiet-editie van ‘Yoga on the Beach’. De opbrengst van deze ochtend komt ten goede aan Stichting MoveS, een fondsenwervend initiatief dat wetenschappelijk onderzoek en projecten financiert op het gebied van Multiple Sclerose.

Waarom dit doel?
Diana Dijst Kommer uit Dreischor (Schouwen-Duiveland), één van onze vaste deelnemers aan Yoga on the beach, doet op 8 juli a.s. mee aan ArenA MoveS in de Johan Cruijff ArenA. Een sportief evenement met uiteenlopende workouts, waaronder een traploopparcours op de trappen van de ArenA, allemaal met als doel geld in te zamelen voor Stichting MoveS. 

In 2017 deed Diana voor de eerste keer mee aan ArenA MoveS. Ze liep toen 3.000 treden. Voor iedereen met MS gaat zij dit jaar opnieuw de uitdaging aan en hoopt ze maar liefst 6.000 treden te lopen. De reden voor Diana om mee te doen met ArenA MoveS is haar eigen man, die al vele jaren lijdt aan MS. Gelukkig is zijn toestand al geruime tijd stabiel en kan hij nog heel veel, maar MS heeft wel een vaste plek binnen het gezin (lees hier meer Diana's verhaal).

Yo-ga mee!
Om Diana te steunen in haar inspanningen voor een MS-vrije wereld, organiseert studio Yogamundo in samenwerking met Beachclub Perry’s op International Yoga Day 2018 een speciale benefiet-editie van ‘Yoga on the Beach’. De ochtend begint met een verkwikkende yogasessie op het strand. Aansluitend kunnen de deelnemers terecht in de beachclub voor een heerlijk ontbijtbuffet. De volledige opbrengst van deze ochtend (yoga én ontbijt!) komt ten goede aan Diana en haar sportieve uitdaging in de ArenA.

Dus...
Doe je mee met alleen de yogasessie, dan sponsor je 10 euro voor Stichting MoveS.
En maak je gebruik van het yoga-ontbijtarrangement, dan draag je 17,50 euro bij aan het goede doel! (méér doneren mag natuurlijk altijd... ;-))

Aanmelden voor dit bijzondere benefiet-event kan via onderstaande link.
Voor meer informatie over ArenA MoveS en/of losse donaties: www.arenamoves.ms

Een overzicht van alle special yoga events in Nederland op 21 juni vind je op www.yoga-dag.nl

Ja, ik yoga mee voor een MS-vrije wereld! 

Aanmelden