Super Zen Sessie op Zaterdag

Een ultiem (verwen)moment voor jezelf

Praktische informatie

Draag comfortabele en makkelijk zittende kleding die niet knelt. Neem ook iets warms mee om aan te trekken tijdens of na afloop van de sessie (bijv. sokken, trui en/of vest). Neem een (klein) handdoekje mee en draag bij voorkeur geen make-up.

Data 2018:
zaterdag 15 september 2018
zaterdag 6 oktober 2018
Tijd:

9.30 - 12.00 uur 
Locatie:
studio Yogamundo
Prijs: 
€ 65,00 p.p.

Hoe je leven er ook uitziet, wat je ook doet of bezighoudt en waar je nu ook staat... Er is altijd een goede reden voor een (verwen)momentje voor jezelf! Om óp te laden of te óntladen. Zodat je er weer volop tegenaan kunt óf juist op-en-top ontspannen aan je weekend kunt beginnen.

Speciaal voor iedereen die wel zo'n ontspannen boost kan gebruiken, organiseren we met regelmaat een Super Zen Sessie op zaterdag. Van 9.30 tot 12.00 uur leggen we je volledig in de watten met onder meer Yoga Nidra (slaapyoga), een hoofd- en voetmassage en een reiki-behandeling. En dat alles uiteraard onder het genot van de nodige lekkernijen én een kleine attentie na afloop. Relaxter kan je weekend niet beginnen! 

Programma

  9.15 -   9.30 uur Ontvangst in de studio
  9.30 - 11.30 uur Full body relax sessie
11.30 - 12.00 uur           Napraten met thee en wat lekkers


Kosten en aanmelden

De kosten voor deze compleet verzorgde ochtend bedragen € 65 per persoon. Aanmelden kan via onderstaand formulier of door een mailtje te sturen naar info@yogamundo.nl. Het aantal plekken per sessie is (helaas) beperkt, dus wacht niet te lang!

Ja, ik meld me aan voor de Super Zen Sessie!

kruis hieronder aan naar welke datum je voorkeur uitgaat!

Versturen