Wijngaard Yoga

30-minuten Zen-sessie tussen de druiven

Praktische informatie

Kosten:

  • volwassenen: 3 muntjes* 
  • kinderen: 2 muntjes*

*Muntjes zijn ter plekke verkrijgbaar.

Yoga en wijn, gaat dat samen?! Nou en of! Althans, wel in Zeeland… Tijdens het Zeeuws Wijnfeest, één van de leukste, gezelligste én lekkerste evenementen die Schouwen-Duiveland kent, verzorgt Yogamundo dit jaar ‘30 minuten Zen-sessies’. Een heerlijk ontspannen relaxmomentje in de wijngaard. Om je daarna volledig opgeladen weer in het feestgedruis te mengen en te genieten van alle andere leuke activiteiten die het wijnfeest te bieden heeft!

De sessies zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, mannen en vrouwen. Elk uur tussen 13.00 en 21.00 uur start er een nieuwe les. Speciaal voor jongste bezoekers is er om 14.30 en 16.30 uur een extra kinderles (tot 12 jaar), met onder meer een unieke 'proeverij'... die alles met druiven te maken heeft, maar niets met wijn... ;-)

Kosten per sessie zijn 3 muntjes voor volwassenen en 2 muntjes voor kinderen (tot 12 jaar) (muntjes zijn ter plekke verkrijgbaar op het evenemententerrein). Matjes zijn aanwezig. Het is ook mogelijk zelf een yogamatje en/of handdoek mee te nemen.

Graag tot ziens op het Zeeuws Wijnfeest! Kijk voor meer info op www.zeeuws-wijnfeest.nl