Hatha Yoga

Terug naar de basis

Praktische informatie

Yogamatten, kussens, dekens en diverse yoga props zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 5-strippenkaart: € 65,00*
  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 15,00

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

In deze klassieke hatha yogales bieden we zowel spierversterkende als ontspannende oefeningen. De les is opgebouwd uit staande, zittende en liggende houdingen, variërend van mild tot uitdagend, waarbij het hele lichaam aan bod komt. Belangrijk onderdeel in elke les is de ademhaling. Geschikt voor alle niveaus.

Naast de gewone Hatha Yoga-les bieden we ook een Light-variant. 

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Hatha Yoga iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles. Een proefles is gratis. Maar omdat we werken met kleine groepen, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Meld je hier aan voor een proefles of schrijf je rechtstreeks in voor de lessen via onderstaande link.

Ja, ik doe mee!

Ik wil meedoen met Hatha Yoga

Inschrijven