Yoga Light

Voor een rustige (her)start in de yoga

Praktische informatie

Yogamatten, kussens, dekens en diverse yoga props zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 5-strippenkaart: € 65,00*
  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 15,00

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Een rustige, milde Hatha Yoga-les, speciaal afgestemd op mensen met bepaalde fysieke belemmeringen of ongemakken, bijv. ivm blessures. In deze les nemen we alle tijd voor de houdingen en reiken we waar nodig alternatieve oefeningen aan, afgestemd op ieders persoonlijke mogelijkheden. Ook geschikt voor de beginnende yogi en tijdens de (beginnende) zwangerschap. 

Wanneer je je voldoende vertrouwd voelt in de Yoga Light-lessen en klaar bent voor wat meer uitdaging, dan kun je desgewenst doorstromen naar de gewone Hatha Yogalessen.

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Yoga Light iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles. Een proefles is gratis. Maar omdat we werken met kleine groepen, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Meld je hier aan voor een proefles of schrijf je rechtstreeks in voor de lessen via onderstaande link.

Ja, ik doe mee!

Ik wil meedoen met Yoga Light

Inschrijven