Tieneryoga

Leuk, leerzaam en ontspannend

Praktische informatie

Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. Het is verstandig zo’n twee uur voor de les niet meer te eten. 

Matjes, kussens en dekens zijn in de studio aanwezig. Mocht je liever een eigen matje willen gebruiken, dan mag dat natuurlijk ook!

Prijzen:

  • 10-strippenkaart: € 80,00*
  • losse les: € 10,00

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig (schoolvakanties niet meegerekend). Na die periode komen eventuele niet gebruikte strippen te vervallen.

De puberteit is voor jongeren, en hun ouders, een boeiende, maar soms ook uitdagende periode. Hormomen spelen op, het lichaam is volop in ontwikkeling, op school wordt van alles van je verwacht, je moet keuzes maken, je moet meedoen en bijblijven... met alle onzekerheden van dien. Tieneryoga kan jongeren in deze soms ingewikkelde levensfase helpen stevig(er) in hun schoenen te staan.

Door middel van yogahoudingen (met en zonder partner), ademhalings- en ontspanningsoefeningen leren tieners anders kijken naar en omgaan met zichzelf en anderen. Daarnaast wordt in de lessen aandacht besteed aan mindfulness, massage en creatieve werkvormen.

Tieneryoga draagt bij aan een beter zelfbeeld, helpt je sterker en bewuster in het leven te staan, biedt je handvatten om op een andere manier om te gaan met spanningen, en leert je te ontspannen in je veelal drukke bestaan. 

De tieneryogalessen zijn primair gericht op middelbare scholieren. Afhankelijk van het ontwikkelingsniveau van het kind, kan eventueel ook al eerder worden ingestroomd. Het advies is om eerst een proefles bij te wonen.

Ben je benieuwd of yoga iets voor je is? Kom dan een keer geheel vrijblijvend meedoen en ontdek het zelf. 

Ja, ik doe mee!

Ik wil me opgeven voor Tieneryoga.

Inschrijven