Yin Yoga

Even een moment voor jezelf

Praktische informatie

Yogamatten, kussens, dekens en overige benodigde materialen zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 13,50

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Yin Yoga is een hele rustige vorm van yoga, gebaseerd op de Hatha Yoga, waarbij je helemaal op jezelf gefocust bent. Yin Yoga is toegankelijk voor iedereen en bij uitstek geschikt voor mensen met een heel druk of stressvol leven. Yin Yoga biedt verlichting bij uiteenlopende rug-, nek- en schouderklachten en bevordert de fysieke en mentale balans. Daarnaast draagt Yin Yoga bij aan het soepel maken van het bindweefsel en het verlengen van de spieren. 

De lessen duren vijf kwartier. Elke les begint met een korte meditatie. Daarna volgen diverse yogahoudingen, waarbij de focus ligt op de ademhaling. De les wordt afgesloten met een eindontspanning. De lessen zijn geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Ervaring is niet vereist. Met eventuele fysieke beperkingen wordt tijdens de les zoveel mogelijk rekening gehouden.

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Yin Yoga iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proefles (kosten 10 euro). Omdat Yogamundo altijd met kleine groepen werkt, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Aanmelden voor een proefles kan via het inschrijfformulier.

Ja, ik doe mee!

Ik wil meedoen met Yin Yoga.

Inschrijven