Yoga flow

Vanuit beweging naar ontspanning

Praktische informatie

De lessen zijn geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Ervaring is niet vereist. Met eventuele fysieke beperkingen wordt tijdens de les zoveel mogelijk rekening gehouden.

Yogamatten, kussens, dekens en diverse yoga props zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 13,50

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Een overvolle agenda, altijd druk, te weinig tijd om te ontspannen… wie kent het niet? We 'moeten' van alles: werken, presteren, een goede ouder zijn, boodschappen doen, het huis op orde, sporten, tijd maken voor vrienden en familie, er goed uitzien, bijblijven op social media…

Yogamundo biedt je de gelegenheid om af en toe uit de hectiek van alledag te stappen, even tijd te nemen voor jezelf en op een leuke, ontspannen manier te werken aan een gezond(er), sterker en flexibeler lichaam, meer energie en meer rust in je hoofd.

De lessen zijn inspannend én ontspannend, verrassend, afwisselend, uitnodigend en soms uitdagend. Met onder meer elementen uit de Hatha Yoga, Poweryoga, Yin Yoga en Vinyasa Yoga. In elke les wordt aandacht besteed aan ademhalingstechnieken, yogahoudingen en yogaflows, lichaamsbewustzijn en ontspanningsoefeningen. Daarnaast doen we regelmatig iets 'extra's', zoals een massage, een mindfulness oefening of creatieve opdracht. De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning van ca. 15 minuten.

Moet je superslank en megaflexibel zijn om yoga te kunnen beoefenen? Nee! Yoga is voor iedereen en 'every-body'. Letterlijk. Yoga is geen wedstrijd. Yoga doe je enkel en alleen voor jezelf. Bewegen binnen de mogelijkheden van jouw eigen lichaam. Dat is de uitdaging. Wees welkom en ontdek het zelf!

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Yoga Flow iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proefles. Omdat Yogamundo altijd met kleine groepen werkt, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Aanmelden voor een proefles kan via het inschrijfformulier.

Ja, ik doe mee!

Ik wil meedoen met Yoga Flow.

Inschrijven