Yoga voor de rug

Voor een sterke en soepele rug

Praktische informatie

De lessen zijn geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Ervaring is niet vereist. Met eventuele fysieke beperkingen wordt tijdens de les zoveel mogelijk rekening gehouden.

Alle benodigde materialen (zoals yogamatten, kussens, dekens en yoga props) zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 13,50

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Rugklachten, pijnlijke schouders, een stijve nek... veel mensen hebben er last van. De oorzaken lopen uiteen van stress, een verkeerde of statische werkhouding, verkeerd of te zwaar tillen, winterkou of frozen shoulders.  Rug Yoga kan in dergelijke gevallen verlichting bieden en bijdragen aan een sterkere en soepeler rug.

Rug Yoga is toegankelijk voor iedereen en alle leeftijden, ook wanneer je nog nooit op een yogamat hebt gelegen. Zoals voor alle lessen geldt ook bij Rug Yoga dat je beweegt binnen de grenzen van je eigen lichaam. Maar we zoeken die grenzen wel op. Je zult merken dat je dankzij de oefeningen je grenzen langzaam gaat verleggen, waardoor je steeds flexibeler en sterker wordt. Ook besteden we tijdens de les aandacht aan verschillende ademhalingstechnieken. Deze zullen je helpen om nog meer resultaat te bereiken.

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Yoga voor de rug iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proefles (kosten 10 euro). Omdat Yogamundo altijd met kleine groepen werkt, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Aanmelden voor een proefles kan via het inschrijfformulier.

Ja, ik doe mee!

Ik wil meedoen met Yoga voor de rug.

Inschrijven