Liquid Breath® ademsessie

Adem jezelf vrij

Praktische informatie

Een ademsessie duurt ongeveer 90 minuten, incl. uitleg vooraf en eventuele nabespreking. Ervaring is niet nodig.

Alle materialen die je nodig hebt, zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en warme sokken. 

Prijs:
Ademsessie 90 min: € 75,00

Je adem is misschien wel het meest effectieve middel om spanning los te laten en stress te verminderen. Dat is een van de redenen waarom we in de yogalessen zoveel aandacht besteden aan de adem.

Een Liquid Breath ®  ademsessie is volledig gewijd aan de adem. Het is een hele zachte, subtiele methode met een buitengewoon helend effect. Liquid Breath is veilig en eenvoudig en iedereen kan het. Hoe bewuster je met adem werkt, des te dieper kun je je bewustzijn openen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten. Hoe je fysiek in je lichaam zit, staat symbool voor hoe je in het leven staat.

“Liquid Breath ® is een zachte ademmethode op basis van het principe GIFT. Een sessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam en is zacht, inzichtgevend, verdiepend, diep ontspannend en gaat ver voorbij technieken. Concrete effecten zijn dat fysieke pijn vermindert of verdwijnt, zorgen en angsten verminderen,  inzichten en heling ontstaan op fysiek, energetisch of mentaal vlak.” 
Cora Verkuilen, eigenaar Yogatrainer en ‘doorgeefluik’ Liquid Breath ®

Adem jezelf vrij!

Ontdek zelf wat een ademsessie voor jou kan doen!

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl