Massage & Wellness

Even een moment alleen voor jou

Praktische informatie

Je hoeft niets mee te nemen, maar vind je het fijn op een eigen handdoek te liggen, dan mag dat natuurlijk altijd. Draag bij voorkeur comfortabele kleding en geen of weinig make-up.

Je kunt kiezen voor een massage van een half uur, een uur of anderhalf uur. Vooraf wordt besproken wat je wensen zijn en waar eventueel rekening mee dient te worden gehouden.  

Prijzen:

  • behandeling 30 min: € 25,00
  • behandeling 60 min: € 45,00
  • behandeling 90 min: € 65,00

"Zo lekker om even helemaal nergens aan te moeten denken!"
Een veelgehoorde opmerking als mensen van de massagetafel komen. En dat is precies de bedoeling. Even helemaal nergens aan hoeven denken. Even weg uit de waan van alledag. Om daarna als herboren weer naar huis te gaan.

In onze fijne wellnessruimte bieden we heerlijke massages aan. Puur ter ontspanning en/of om specifieke (spier)klachten te verlichten. Tijdens de massage wordt, afhankelijk van je wensen en fysieke gestel, gebruik gemaakt van verschillende technieken: ontspanningsmassage, sportmassage, voetreflexologie, shiatsu en reiki. 

De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw wensen en wat er op dat moment nodig is. Ik ga daarbij heel intuitief te werk. De behandelingen vinden plaats in een volledig veilige omgeving. Er gebeurt niets waar jij je niet prettig bij voelt. 

Je hebt keuze uit de volgende behandelingen:

1. Massage 'Puur' - 30 minuten
Deelbehandeling van bijvoorbeeld rug/schouders/nek of benen en voeten
2. Massage 'Zen' - 60 minuten
Volledige lichaamsbehandeling
3. Massage 'Deluxe' - 90 minuten
Volledige lichaamsbehandeling, incl. voetenbad, hoofd- en voetmassage

Kadotip

Geef een beetje ontspanning kado en verras met een feestelijke kadobon voor een behandeling naar keuze. Succes verzekerd!

Verwen jezelf!

Gun jezelf wat ontspanning en boek snel!

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl