Over ons

Hoe wij werken, denken en doen

Volop ruimte voor persoonlijke aandacht

Yogamundo staat voor persoonlijke aandacht, groei, passie en betrokkenheid. Wij werken overwegend met kleine groepen in een intieme setting, zodat er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht. Onze aanpak is laagdrempelig en down-to-earth. Met alle ruimte voor plezier, ont-moeten en ontspannen. De lessen zijn afwisselend en gevarieerd en bieden altijd een mix van inspanning en ontspanning.

In de lessen wordt waar mogelijk rekening gehouden met de individuele mogelijkheden en/of fysieke beperkingen van de cursisten. Dat maakt de lessen geschikt voor IEDEREEN. En nee, je hoeft echt niet mega flexibel te zijn om met yoga te beginnen. Bewegen binnen de mogelijkheden van jouw eigen grenzen, dat is het doel. Geef jezelf de ruimte. En ontdek wat yoga voor jou kan doen.

Ons team

De yogalessen binnen Yogamundo worden met veel plezier en enthousiasme verzorgd door bevlogen en gepassioneerde docenten, met elk hun eigen unieke manier van lesgeven. 

Nadine van der Hulle

Eigenaar / Yogadocent / Masseur

Nadine, oprichter van Yogamundo, volgde diverse docentenopleidingen en trainingen bij onder meer PureYoga en de Australische Barbara Hudson. In 2018 voltooide zij de opleiding Yoga & Dans bij Samsara. Daarnaast volgt zij regelmatig trainingen en workshops om zich te (blijven) verdiepen en verbreden. Samen met Martine organiseert Nadine tevens internationale yogareizen. 

Martine Wakkee

Yogadocent

Martine heeft in 2019 de Integrale Yogaopleiding in Rotterdam afgerond. Diverse vervolgopleidingen staan reeds in de planning. Naast haar werk voor Reisburo Van Oeveren in Zierikzee is Martine zich in toenemende mate aan het toeleggen op het lesgeven. Zij verzorgt de lessen Integrale Yoga. Martine is tevens mede-organisator van de yoga-reizen naar Sicilië. 

Ruimte voor iedereen

In onze lessen gaat het over ruimte. Ruimte maken, ruimte nemen en ruimte geven. Daarom bieden we je de mogelijkheid om te afwisselend deel te nemen aan de lessen. En daarom werken wij  met 5- of 10-strippenkaarten, zodat je nooit voor lange(re) tijd ergens aan vast zit. Wil je wél vastigheid, dan kun je kiezen voor de voordelige jaarkaart.
In principe kun je het hele jaar door lessen bij ons volgen. Maar omdat wij zelf af en toe ook een beetje ruimte nodig hebben, kan het wel eens zijn dat je een van de andere docenten in de les treft...