Volop ruimte voor persoonlijke aandacht

Yogamundo staat voor persoonlijke aandacht, groei, passie en betrokkenheid. Wij werken bewust met kleine groepen in een intieme setting, zodat er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht. Onze aanpak is laagdrempelig en down-to-earth. Met alle ruimte voor plezier, ont-moeten en ontspannen. De lessen zijn afwisselend en gevarieerd en bieden altijd een mix van inspanning en ontspanning.

In de lessen wordt waar mogelijk rekening gehouden met de individuele mogelijkheden en/of fysieke beperkingen van de cursisten. Dat maakt de lessen geschikt voor IEDEREEN. En nee, je hoeft echt niet mega flexibel te zijn om met yoga te beginnen. Bewegen binnen de mogelijkheden van jouw eigen grenzen, dat is het doel. Geef jezelf de ruimte. En ontdek wat yoga voor jou kan doen.

Meet our girls...

Nadine van der Hulle

Via vele omzwervingen vond ik in 2010 mijn thuis en rust op het mooie Schouwen-Duiveland, de geboortegrond van mijn vader en grootouders. Maar Zeeland bracht me meer... Ik ontmoette er mijn grote liefde en inmiddels zijn we trotse ouders van een zoon en dochter.

In mijn veelal hectische leven vind ik al zeker 15 jaar mijn rust en houvast in yoga. En in 2012 besloot ik van mijn hobby ook mijn professie te maken. Ik volgde diverse docentenopleidingen en trainingen bij onder meer PureYoga en de Australische Barbara Hudson. In 2015 opende ik de deuren van studio Yogamundo.

Uitgeleerd ben je in yoga nooit. Daarom volg ik regelmatig nieuwe opleidingen, trainingen en workshops, in binnen- en buitenland, om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Ook probeer ik op gezette tijden lessen van andere docenten bij te wonen, om mezelf te laten inspireren en te voeden met nieuwe ideeën.

Nadine verzorgt onder meer de lessen Yoga Flow, Zwangerschapsyoga en Tieneryoga. Momenteel volgt zij de docentenopleiding Yoga&Dans bij Samsara.

Monique Hondelink

Ik ben geboren in Hilversum en moeder van twee kinderen. Na 25 jaar over de hele wereld te hebben gezworven, ben ik neergestreken in het prachtige Zierikzee. Het buitenlandavontuur heeft een enorme schat aan ervaring geboden en me gemaakt tot wie ik nu ben. In deze periode is ook de basis gelegd voor mijn ontwikkeling als yogadocente.

Tijdens mijn vele reizen door India en dankzij mijn Indiase familie ben ik geïnspireerd geraakt door yoga en meditatie. Mijn eerste docentenopleiding heb ik dan ook gevolgd in Indonesië. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga en Yoga voor de rug.

Naast mijn werk als docent aan de Universiteit van Breda geef ik sinds 2016 yogales op diverse scholen. Ik ben dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring op het gebied van yoga nu mag gaan delen bij Yogamundo. Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen in één van onze lessen!


Monique geeft de lessen Yin Yoga en Yoga voor de rug.