Volop ruimte voor persoonlijke aandacht

Yogamundo staat voor persoonlijke aandacht, groei, passie en betrokkenheid. Wij werken bewust met kleine groepen in een intieme setting, zodat er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht. Onze aanpak is laagdrempelig en down-to-earth. Met alle ruimte voor plezier, ont-moeten en ontspannen. De lessen zijn afwisselend en gevarieerd en bieden altijd een mix van inspanning en ontspanning.

In de lessen wordt waar mogelijk rekening gehouden met de individuele mogelijkheden en/of fysieke beperkingen van de cursisten. Dat maakt de lessen geschikt voor IEDEREEN. En nee, je hoeft echt niet mega flexibel te zijn om met yoga te beginnen. Bewegen binnen de mogelijkheden van jouw eigen grenzen, dat is het doel. Geef jezelf de ruimte. En ontdek wat yoga voor jou kan doen.

Onze docenten

De yogalessen binnen Yogamundo worden met veel plezier en enthousiasme verzorgd door bevlogen en gepassioneerde docenten, met elk hun eigen unieke manier van lesgeven. 

Nadine van der Hulle

Nadine, oprichter van Yogamundo, volgde diverse docentenopleidingen en trainingen bij onder meer PureYoga in Rotterdam en de Australische Barbara Hudson. In 2018 voltooide zij de opleiding Yoga & Dans bij Samsara in Bilthoven. 

Anthonia van Rappard

Anthonia volgde de Saswitha opleiding voor ‘Yoga en Wijsbegeerte’ in Bilthoven en had jarenlang een yogapraktijk in Scheveningen en Den Haag. De laatste jaren was ze eigenaar van Hofstede Galerielijn 3 in Geersdijk.
Sinds 2018 woont Anthonia in Zierikzee. 

Martine Wakkee

Martine zit in het tweede jaar van de Integrale Yogaopleiding in Rotterdam. Naast haar werk voor Reisburo Van Oeveren is Martine zich in toenemende mate aan het toeleggen op het lesgeven. Martine is tevens mede-organisator van de yoga-reis naar Sicilië.