Yoga Retreat - 'Terug naar de kern'

bourgondisch genieten op z'n Zeeuws

Praktische informatie

Datum:
23 t/m 26 juni 2022

Verblijf:

Groepshuis 't Noorderlicht
Serooskerke (Walcheren)

Prijs: 
€ 595,00 p.p. 

Reissom is op basis van halfpension, inclusief onbeperkt koffie, thee en vers fruit, en verblijf in een tweepersoonskamer.

Van donderdag 23 t/m zondag 26 juni 2022 organiseren wij een compleet verzorgde 4-daagse yogaretreat op een prachtige locatie in het Zeeuwse Walcheren. Met dagelijks yogalessen en meditaties. Twee inspirerende workshops. Bijzondere ontmoetingen in het Zeeuwse landschap. Heel veel ruimte om gewoon te zijn, met elkaar en alleen. Volop persoonlijke aandacht. En dat alles geserveerd met al het goeds én lekkers dat Zeeland te bieden heeft. Bourgondisch genieten op z'n Zeeuws dus! 

We verblijven in een sfeervol verbouwde boerderij in Serooskerke op het Zeeuwse eiland Walcheren. Onze eigen agriturismo op Zeeuwse bodem. Een heerlijke plek om mijmerend over ‘t landschap te staren, weg te duiken in een goed boek, een goed gesprek aan te knopen. Maar ook het perfecte vertrekpunt om er, samen of alleen, op uit te trekken. 

De boerderij is gelegen op steenworp afstand van Veere, zo’n twee kilometer van het Veerse Meer en nog geen 5 km van het Noordzeestrand en het prachtige natuurgebied Oranjezon. Een plek die alles in zich heeft om dichtbij huis toch heel ver weg te zijn... 

Om je retreat compleet te maken, kun je tijdens je verblijf optioneel een coachingssessie, een massage of een Liquid Breath® ademsessie bijboeken.

Tuus komm...

We verblijven in accommodatie 't Noorderlicht. Een oase van rust, middenin de polder. We hebben hier ons 'eigen huis', voorzien van een riante keuken en woonkamer, diverse plekjes om je heerlijk terug te trekken én een eigen buitenruimte. Echt een plek om thuis te komen!

Meer lezen

Alle tijd aan jezelf

We bieden een rijk en gevarieerd programma met uiteenlopende activiteiten, en (optioneel) een massage en/of coachingssessie. Daaromheen is heel veel tijd en ruimte om te doen waar jij zin in of behoefte aan hebt. Niets moet, (bijna) alles mag!

Zieuws geniete

Wij zijn ervan overtuigd dat yoga en 'het goede leven' uitstekend samengaan.
Dus als we zeggen 'bourgondisch genieten', dan bedóelen we bourgondisch! 
We ontbijten en dineren gezamenlijk op de locatie.
's Ochtends wacht je een rijk gevuld buffet met allerhande heerlijkheden. En 's avonds word je getrakteerd op een heerlijk verrassingdiner, bereid met verse, biologische en lokale ingrediënten.

Op avontuur

 Tijdens je verblijf staat een fiets tot je beschikking, waarmee je op jouw moment de omgeving kunt verkennen. Binnen een straal van enkele kilometers vind je prachtige fiets- en wandelroutes, heerlijke theetuinen, beschutte duinpannetjes, bos, strand en zee. En wil je wat meer reuring, breng dan een bezoek aan het pittoreske Veere of het levendige Middelburg.

Laat je verrassen, verras jezelf

Naast dagelijkse yoga- en meditatiesessies bieden we tijdens deze yogaretreat twee inspirerende workshops aan. Rineke verzorgt een creatieve workshop.
Nadine neemt je mee in de wondere wereld van Yoga & Dans. Natuurlijk zijn deze workshops, net als de rest van het programma, helemaal vrijblijvend. Maar wij durven wel te zeggen ook zó leuk, dat je ze eigenlijk niet wilt missen...!

Met wie ga je mee?

Deze compleet verzorgde retreat wordt georganiseerd door Rineke Vierhoven (PureYoga) en Nadine van der Hulle (Yogamundo). Twee no-nonsense yogadocentes, met elk een geheel eigen stijl van lesgeven en ruime ervaring in het organiseren van yogaretreats in binnen- en buitenland. Tel daarbij op een schat aan les- en levenservaring, en je kunt ervan opaan dat je tijdens deze reis in alle opzichten in goede handen bent.

Rineke Vierhoven

Yogadocent - Creatief coach | PureYoga

Nadine van der Hulle

Yogadocent - Ademcoach - Masseur | Yogamundo

Praktische informatie

Je overnacht in een tweepersoonskamer, voorzien van enkele bedden, met gedeelde sanitaire voorzieningen. De kamers zijn op indeling. Wil je graag samen met iemand een kamer delen, dan kan dat natuurlijk ook. Je vervoer naar de accommodatie dien je zelf te regelen. 

Er is plek voor max. 10 deelnemers. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding!

inbegrepen in de prijs:
 • verblijf 4 dagen, 3 nachten
 • 3x ontbijt en 3x diner
 • onbeperkt koffie, thee en vers fruit
 • dagelijkse yoga- en meditatiesessies
 • 3 dagen fietshuur
 • 2 workshops
 • toeristenbelasting
niet inbegrepen:
 • vervoer naar de locatie v.v.
 • lunch en overige consumpties
 • persoonlijke uitgaven
 • 1-op-1 coachingssessie
 • massage en/of ademsessie

voorwaarden:

 • aanbetaling € 150 (te voldoen bij aanmelding)
 • restant reissom betaal je uiterlijk 2 weken voor vertrek
 • zorg zelf voor een reis- en annuleringsverzekering
 • neem je eigen yogamat mee 

Hi jie mee?! 

Ga jij met ons mee op dit Zeeuwse avontuur? Schrijf je dan nu in!

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl