YOGAMUNDO goes abroad (again!)

Een bourgondisch yoga-avontuur op authentiek Sicilië

Praktische informatie

Datum:
2 t/m 9 september 2020

Verblijf:
Fattoria Manostalla
Balestrate, Italië (Sicilië)

Definitieve vertrekdatum en overige reisinformatie volgen zodra de vluchtschema's voor 2020 bekend zijn. 

In juni 2019 organiseerden wij voor de eerste maal een yogareis naar Sicilië. Op basis van de louter positieve ervaringen van zowel onze medereizigers als onszelf kon een vervolg niet uitblijven...

Het komend jaar gaat Yogamundo dus opnieuw haar grenzen verleggen. Letterlijk! Want van 2 t/m 9 september 2020 gaan we terug naar Sicilië voor een heerlijk bourgondisch yoga-avontuur! Een reis waarin yoga en 'het goede leven' op ultieme wijze samenkomen. We verblijven in Fattoria Manostalla, een organische agriturismo nabij het dorpje Balestrate, op 3 km van de kust en ca. 30 minuten van Palermo Airport. Acht dagen lang jezelf onderdompelen in het Italiaanse 'dolce vita', prachtige natuur, yoga en goed gezelschap. Dat wordt op en top genieten! 

Ontspannen, genieten, verwend worden en vooral doen waar jij zin in hebt... daar draait het om tijdens dit 8-daagse Siciliaanse yoga-avontuur. Het programma laat alle ruimte om je tijd naar eigen wens in te vullen. Niets moet, alles mag... Maar naast de fantastische locatie en geweldige omgeving bieden we je natuurlijk ook een rijk en gevarieerd aanbod om je reis zo compleet mogelijk te maken. Met twee maal daags een yogasessie, gezamenlijk ontbijt en diner en twee keer een gezamenlijke uitstap om de omgeving te verkennen. En nog veel meer...

Deze reis wordt georganiseerd door Martine Wakkee en Nadine van der Hulle, twee bevlogen yogi’s met beiden ruime ervaring op het gebied van reizen. Die combinatie staat ervoor garant dat je tijdens deze reis in alle opzichten in goede handen bent.

Erop uit...

De agriturismo is een oase van rust. Een heerlijke plek om je terug te trekken, een boek te lezen, te zwemmen of te genieten van een goed gesprek. Maar ook in de nabije omgeving zijn tal van leuke en boeiende bezienswaardigheden. Tijdens deze reis bieden we twee maal een gezamenlijke dagtrip aan. Daarbij bezoeken we onder meer de volgende highlights: 

  • Natuurreservaat Zingaro
  • Castellammare del Golfo
  • San Vito Lo Capo
  • Het middeleeuwse plaatsje Erice
  • De zoutpannen van Trapani

Wil je er liever zelf op uit trekken, ook daarvoor is alle ruimte. En wil je tips? We denken graag met je mee!

Sì Sicilië, vado con me! Ga jij met ons mee naar Sicilië? Schrijf je nu vast geheel vrijblijvend in. Zodra de vluchtschema's  voor 2020 bekend zijn, ontvang je meer informatie!

Versturen

Yogareis Sicilië 2019

Een sfeerimpressie...