Zomerrooster

In de maanden juli en augustus bieden we een speciaal zomerrooster. Zes dagen per week yoga! Op verschillende plekken op het eiland. Binnen én buiten.
Download hier ons volledige zomeryoga-program!

maandag 20.00 - 21.00 uur Sunset Yoga Nadine Beachclub Perry's
dinsdag 09.00 - 10.00 uur Morning Flow Nadine Cultuurhuis ZierikC
woensdag  10.00 - 11.00 uur Strandyoga Nadine De Haven van Renesse  
woensdag    19.30 - 20.30 uur Integrale Yoga Martine    Cultuurhuis ZierikC
vrijdag 09.00 - 10.00 uur Integrale Yoga  Martine Cultuurhuis ZierikC
zaterdag 09.00 - 10.00 uur Strandyoga Nadine Strandpaviljoen Jeanzz
zondag 10.00 - 11.00 uur Strandyoga Nadine Beachclub Perry's

Het antwoord op de meest gestelde vragen:

Is er een minimum aantal deelnemers voor de lessen?

Voor de lessen in de studio (Cultuurhuis ZierikC) geldt een minimum aantal deelnemers van 3 personen. Bij minder dan 3 deelnemers behouden wij ons het recht voor de les te annuleren. In dat geval zullen de deelnemers hierover tijdig via de mail en/of telefonisch worden geïnformeerd. De strandyogalessen gaan altijd door.

Geven jullie ook privéles?

Nou en of! Dat doen we zeker. Alle lessen zijn ook prive te boeken. In de studio of op locatie. Bij jou thuis, op de camping, op het werk of in de natuur. Alles kan! Privelessen worden volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Heb je belangstelling in één of meerdere privélessen, neem dan gerust contact met ons op. In onderling overleg zal dan worden gezocht naar een geschikte dag en tijd. 

Gaan de lessen door tijdens de schoolvakanties?

Bij Yogamundo kun je vrijwel het hele jaar lessen volgen, in de studio en in de zomermaanden ook buiten. Alleen op publieke feestdagen en tijdens de kerstvakantie zijn wij gesloten (2 weken). Alle overige schoolvakanties bieden we een aangepast lesrooster.