Lesaanbod

Voor iedereen en voor elk wat wils

Geef jezelf ruimte

Wij bieden uiteenlopende yogastijlen, van heel rustig en meditatief tot intensief en uitdagend. En alles daar tussenin... Maar altijd verrassend en afwisselend. Met naast de yogahoudingen volop ruimte voor ademhalingstechnieken, lichaamsbewustzijn en ontspanningsoefeningen.
We bieden lessen in groepsverband, maar ook voor personal training of een priveles ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je benieuwd en wil je een keer geheel vrijblijvend komen sfeerproeven? Meld je dan aan voor een proefles.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Online je lessen boeken

We werken met Momoyoga, een online boekingssysteem waarmee je zelf heel eenvoudig je lessen kunt boeken én betalen. En met de handige Momoyoga-app heb je het lesrooster altijd en overal bij de hand. 

Alles voor jouw practice

De studio is uitgerust met yogamatten, kussens, dekens, bolsters en diverse yoga props om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Vrijwel alle materialen die in de studio worden gebruikt, zijn ook te koop.

Kom je sfeerproeven?

Ben je benieuwd of yoga iets voor je is?
Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proefles. Een proefles is gratis. Maar omdat we met kleine groepen werken, wel graag eerst even aanmelden. 

Een paar huisregels...

Wij zijn über-flexibel. In heel veel opzichten. Maar, om alles voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen en te zorgen dat elke yogi optimaal kan genieten van zijn of haar yogalessen, hanteren we wel een paar (logische) huisregels:

Wees op tijd

We beginnen elke les in stilte, met een korte meditatie of ontspanningsoefening. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent (uiterlijk 5 minuten van te voren), zodat je je in alle rust kunt installeren en we ongestoord en op tijd met de les kunnen beginnen.

Houd met elkaar de studio en materialen netjes

Alle materialen voor je yogales zijn in de studio aanwezig. Deze worden met grote regelmaat gereinigd en/of gewassen. Mocht je gebruik maken van de studiomatten, gebruik dan bij voorkeur een (yoga)towel over je mat, of maak je matje na afloop schoon met de daarvoor aanwezige schoonmaakmiddelen.

Ben je vehinderd? Laat het ons tijdig weten!

Het online boekingssysteem biedt heel veel flexibiliteit. Zo kun je je zelfs op het laatste moment nog voor een les aanmelden. Ben je een keer verhinderd, meld je dan uiterlijk 24 uur van te voren af, zodat je plekje weer vrijkomt voor iemand anders. Let op: meld je je te laat af, dan ben je deze les alsnog 'kwijt'!

De meest gestelde vragen over yoga...

Yoga... da's toch heel zweverig en zo?!

Zweverig... tja, da's maar net wat je daaronder verstaat. En wat je gewend bent. Wij staan in elk geval met beide voeten op de grond. En dat proberen we ook over te brengen in onze lessen. Maar ja, we nodigen (of dagen) je tijdens de lessen wel uit om naar binnen te keren en zo dicht(er) bij jezelf te komen. Dat doen we deels via yogahoudingen en ademhaling, maar ook via ontspanningsoefeningen, visualisatie en meditatie. Soms is dat in het begin wat onwennig. Maar gun jezelf de ruimte om je hiervoor open te stellen en ontdek zelf wat yoga voor je kan betekenen.

Moet je superslank en megaflexibel zijn om yoga te beoefenen?

 Nee! Yoga is voor iedereen en 'every-body'. Letterlijk. Yoga is geen wedstrijd. Yoga doe je enkel en alleen voor jezelf. Bewegen binnen de mogelijkheden van jouw eigen lichaam. Dat is de uitdaging. Je eigen grenzen verkennen, erkennen en misschien oprekken. Maar meer niet. Flexibel(er) word je vanzelf (ja, jij ook!). En slank(er) soms... ;-) Maar yoga gaat, wat ons betreft, in eerste instantie over naar binnen keren en gaan ontdekken wie jij bent, wat jij kunt en waar jij op elk moment het meest behoefte aan hebt. Wees welkom en ontdek het zelf! 

Yoga is alleen voor vrouwen, toch?

Nog zo'n misvatting... Nee, yoga is niet alleen voor vrouwen. Integendeel, yoga is notabene bedacht door mannen! Yoga kan juist ook voor mannen zo heilzaam zijn. Yoga is, zoals we al zeiden, voor iedereen! Jong, oud, dik, dun, man, vrouw... Dus heren, wees welkom! En staat een gemengde groep je (nog) tegen en heb je een paar mannen bij elkaar, dan zetten we met plezier een les 'Yoga voor mannen' op het rooster!