Easy Flow

Bewegen op jouw manier, in jouw tempo

Praktische informatie

Kenmerken:
rustige les, yin/yang, geschikt voor alle niveaus.

Yogamatten, kussens, dekens en diverse yoga props zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 5-strippenkaart: € 65,00*
  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 15,00

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Een rustige Flow-les met staande, zittende en liggende houdingen, die in een ontspannen tempo worden uitgevoerd. Met het accent op Yin en wat minder Yang. Geschikt voor zowel de beginnende als ervaren yogi, maar ook voor mensen met bepaalde fysieke belemmeringen of ongemakken, bijvoorbeeld ivm blessures of na langdurige revalidatie.

We beginnen elke les met een korte meditatie, gevolgd door een warming-up om de spieren los(ser) te maken. Daarna doen we in een rustig tempo diverse staande, zittende en liggende yogahoudingen en yogaflows. Ook besteden we in elke les aandacht aan ademhalingstechnieken, lichaamsbewustzijn en ontspanningsoefeningen. De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning van ca. 15 minuten.

Wil je iets meer pit, kies dan voor Flow Yoga

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Easy Flow iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles. Een proefles is altijd gratis. Maar omdat we werken met kleine groepen, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Meld je hier aan voor een proefles of schrijf je rechtstreeks in voor de lessen via onderstaande link.

Ja, ik doe mee!
Inschrijven

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl