Flow Yoga

Bewegen met de seizoenen

Praktische informatie

Kenmerken:
yin/yang, geschikt voor zowel de beginnende als ervaren yogi.

Yogamatten, kussens, dekens en diverse yoga props zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 5-strippenkaart: € 65,00*
  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 15,00

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Flow Yoga is een afwisselende, dynamische les waarin we letterlijk en figuurlijk 'bewegen met de seizoenen'. Dynamische en (soms) uitdagende houdingen en flows (yang) worden afgewisseld met meer verstillende en verdiepende houdingen (yin). Geen les is hetzelfde. Afhankelijk van het seizoen, de dag, het weer en het moment, zal de les de ene keer wat pittiger zijn en een andere keer wat rustiger. Maar elke les wordt zodanig opgebouwd dat je na afloop met hernieuwde energie, een soepeler lichaam en een ontspannen geest de studio weer verlaat. Let it flow! 

We beginnen elke les met een korte meditatie, gevolgd door een warming-up om de spieren los(ser) te maken. Daarna doen we diverse staande, zittende en liggende yogahoudingen en yogaflows. Met elementen uit zowel de hatha yoga, poweryoga, yin yoga en vinyasa yoga. Ook besteden we in elke les aandacht aan ademhalingstechnieken, lichaamsbewustzijn en ontspanningsoefeningen. De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning van ca. 15 minuten.

Wil je liever een iets rustiger variant, kies dan voor  Easy Flow 

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Yoga Flow iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles. Een proefles is altijd gratis. Maar omdat we werken met kleine groepen, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Meld je hier aan voor een proefles of schrijf je rechtstreeks in voor de lessen via onderstaande link.

Ja, ik doe mee!
Inschrijven

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl