Sunset Yoga

Ultiem relaxen bij de mooiste zonsondergang

Praktische informatie

  • maandag van 20.00 - 21.00 uur
  • periode: 4 juli t/m 22 augustus
  • locatie: Beachclub Perry's

Neem een (grote) handdoek mee en draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Zorg ook voor voldoende warme kleding en eventueel sport-/ of gymschoenen.

Prijs: € 10,00 per persoon
(ter plekke contant te voldoen)

Van 4 juli t/m 22 augustus bieden we elke maandagavond een geweldige strandyogasessie op een van de mooiste plekken op Schouwen-Duiveland. Beleef het plezier van een yogales op het strand, maar dan bij het licht van de ondergaande zon. Een unieke ervaring! 

De yogalessen zijn geschikt voor iedereen, met én zonder yoga-ervaring. Aanmelden mag, maar is niet nodig. Voel je vrij om 'spontaan aan te waaien'!

Neem een (grote) handdoek mee en trek voldoende 'laagjes' aan, het kan 's avonds afkoelen! Is het wat frisser, neem dan ook (gym)schoenen mee en zorg voor iets om je nek warm te houden (bijv. sjaal of col). Ook een fleece deken kan 's avonds heel welkom zijn! 

Goed om te weten...
De lessen gaan ALTIJD door, ook als 't regent. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan de les worden afgeblazen. Dit zal een half uur van tevoren via Facebook bekend worden gemaakt.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!