Yoga & Dans

The best of both worlds

Boek een uniek uitje!

Op dit moment wordt Yoga & Dans alleen als workshop en op aanvraag aangeboden. Wil je een Yoga & Dans workshop boeken voor bijvoorbeeld een groep vrienden, een bedrijfsuitje of vrijgezellendag? In de studio of op locatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Yoga is heerlijk. Dansen is een feest. Voeg die twee disciplines samen, en je beleeft iets bijzonders! Maak kennis met de unieke combinatie van yogahoudingen en dansbewegingen.

In deze lessen gaan we aan de slag met een of meerdere yoga&dans combinaties. De choreografieën oefenen we eerst stap voor stap, en pas daarna wordt de muziek toegevoegd. Iedereen is welkom! Ervaring met yoga en/of dans is niet vereist.

De Yoga&Dans-lessen zijn op een vergelijkbare opgebouwd als een reguliere yogales. We beginnen met een korte ontspanning/meditatie, gevolgd door een warming-up. Vervolgens gaan we eerst alle (yoga)houdingen en bewegingen oefenen, om ze vervolgens in de juiste volgorde achter elkaar te zetten en uiteindelijk te 'dansen' op muziek. We besluiten elke les met een eindontspanning. Een deel van de les doen we dus op de mat, een deel 'vrij' in de ruimte. 

Om je een indruk te geven van Yoga & Dans, bekijk hier de film van 'Baba Yetu - de dans van de lotus'.

Meer weten?

Heb je interesse in een workshop Yoga & Dans?

Informeer naar de mogelijkheden!

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl