Yoga op locatie

lessen, workshops en trainingen op locatie, prive en zakelijk

Ga je iets organiseren en wil je eens wat anders? Denk dan eens aan een (thema)yogales of workshop op locatie. Vrijwel alles is mogelijk! Van een kinderfeestje tot vrijgezellenfeest, van een bedrijfsuitje tot yogales op de werkvloer, van een yogales in de klas of tijdens de gymles, en van een yogasessie in de vrije natuur of op de camping tot een intieme workshop bij jou thuis. Al dan niet afgestemd op een bepaald thema. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Hieronder alvast een paar suggesties. Maar heb je specifieke wensen? Laat het weten via het formulier hiernaast. Wij denken graag met je mee over een programma op maat, passend bij jouw wensen, ideeën en budget!

Kinderfeestje

Geef je kinderfeestje een extra speciaal tintje met een workshop Kinderyoga. Thuis, in de studio, in het bos of op het strand. Met of zonder thema. En naar wens uit te breiden met iets lekkers te eten en te drinken. Even een zen-momentje tijdens het feestgedruis, voor de kinderen, maar ook voor jezelf! 

Vriend(inn)enuitje

Heb je iets te vieren? Ben je op zoek naar een bijzonder kado voor jezelf of om op weg te geven? Ben je een weekend weg met vrienden of sta je open voor een originele activiteit voor je vrijgezellenfeest? Met een yogales of workshop in de studio of op locatie ga je je gasten zeker verrassen! Van een ontspannen strandyogasessie tot een feestelijke workshop Yoga&Dans, vrijwel alles is mogelijk! En naar wens uit te breiden met passende versnaperingen! 

Bedrijfsuitje of teambuilding

Het is inmiddels bewezen dat yoga bevorderlijk is voor het welzijn en de productiviteit van werknemers en preventief kan bijdragen om  overspannenheid en/of burnouts tegen te gaan. Steeds meer bedrijven bieden daarom yoga aan op de werkplek, incidenteel of op reguliere basis. Ook bij Yogamundo kun je terecht voor een in-company training of een yogales op de werkplek, eventueel zelfs vanaf je (bureau)stoel! Of wat dacht je van een yogaworkshop als onderdeel van je bedrijfsuitje, heisessie of teambuildingsdag? Wij komen graag bij je langs om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

06 44 29 53 49

info@yogamundo.nl