Power Flow

Vanuit beweging naar ontspanning

Praktische informatie

Kenmerken:
intensief, yang, gezonde fysieke conditie, geschikt voor zowel beginnende als ervaren yogi's

Yogamatten, kussens, dekens en diverse yoga props zijn in de studio aanwezig. Draag bij voorkeur makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook een vest/trui en eventueel sokken mee voor tijdens de ontspanning. 

Prijzen:

  • 5-strippenkaart: € 65,00*
  • 10-strippenkaart: € 110,00*
  • losse les: € 15,00

*Strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Na die periode komen niet gebruikte strippen te vervallen. Eventuele gemiste lessen kunnen op een andere lesdag worden ingehaald.

Power Flow is een pittige Flow-les, waarin de yogahoudingen en flows in een vlot tempo worden uitgevoerd en (soms) langer worden aangehouden of vaker herhaald. In deze les ligt het accent op spierversterkende oefeningen en uithoudingsvermogen. Zweten is niet uitgesloten!

We beginnen elke les met een korte meditatie, gevolgd door een warming-up om de spieren los(ser) te maken. Daarna doen we diverse staande, zittende en liggende yogahoudingen en yogaflows. Met elementen uit zowel de hatha yoga, poweryoga, yin yoga en vinyasa yoga. Ook besteden we in elke les aandacht aan ademhalingstechnieken, lichaamsbewustzijn en ontspanningsoefeningen. De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning van ca. 15 minuten.

Deze les is niet geschikt voor mensen met fysieke belemmeringen of blessures. In dat geval adviseren we de Easy Flow of Integrale Yoga. Ook tijdens de zwangerschap wordt deze les sterk afgeraden. Ben je in verwachting, dan verwijzen we je graag naar onze cursus Zwangerschapsyoga

Kom vrijblijvend sfeerproeven!

Ben je benieuwd of Power Flow iets voor je is? Of wil je gewoon eerst sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles. Een proefles is altijd gratis. Maar omdat we werken met kleine groepen, wel graag eerst even aanmelden, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Meld je hier aan voor een proefles of schrijf je rechtstreeks in voor de lessen via onderstaande link.

Ja, ik doe mee!

Ik wil meedoen met Power Flow

Inschrijven