Yoga & Dans

The best of both worlds

Praktische informatie

Draag makkelijke, loszittende kleding die niet knelt. Neem ook iets warms mee om aan te trekken aan het eind van de les. Draag bij voorkeur dansschoenen of -gympen of sokken met anti-slip zool. Dansen op blote voeten mag ook.

Alle benodigdheden voor de lessen zijn in de studio aanwezig. Mocht je een eigen yogamat mee willen nemen, dan mag dat natuurlijk ook.

Kosten:
- 5-lessenkaart: € 65,00 
- 10-lessenkaart: € 110,00
- losse les: € 15,00

Aantal deelnemers:
De lessen gaan door bij minimaal 3 deelnemers. 

Yoga is heerlijk. Dansen is een feest. Voeg die twee disciplines samen, en je beleeft iets bijzonders! Maak kennis met de unieke combinatie van yogahoudingen en dansbewegingen.

Elke les gaan we aan de slag met een of meerdere yoga&dans combinaties. De choreografieën oefenen we eerst stap voor stap, en pas daarna wordt de muziek toegevoegd. Iedereen is welkom! Ervaring met yoga en/of dans is niet vereist.

De Yoga&Dans-lessen zijn op een vergelijkbare opgebouwd als een reguliere yogales. We beginnen met een korte ontspanning/meditatie, gevolgd door een warming-up. Vervolgens gaan we eerst alle (yoga)houdingen en bewegingen oefenen, om ze vervolgens in de juiste volgorde achter elkaar te zetten en uiteindelijk te 'dansen' op muziek. We besluiten elke les met een eindontspanning. Een deel van de les doen we dus op de mat, een deel 'vrij' in de ruimte. 

Om je een indruk te geven van Yoga & Dans, bekijk hier de film van 'Baba Yetu - de dans van de lotus'.

TIP
Ben je op zoek naar een leuk uitje voor een groep vrienden, collega's of bijvoorbeeld een vrijgezellendag? Boek dan een losse workshop Yoga & Dans. In de studio of op locatie! 

Ja, ik doe mee!

Ik wil meedoen met Yoga & Dans.

Inschrijven